freekind & SHIP preuzimaju Adventuru u petak 22.

Freekind Adventura

"Takeover Adventure" uz freekind!

Zvijezde ovogodišnjeg SHIP festivala, freekind, nastupit će na šibenskoj Adventuri u petak, 22. prosinca, čime će Šibenik dobiti svakako najatraktivniji nastup među svim ovogodišnjim adventskim priredbama.

Za one koji još ne znaju, a tu svakako spada i dobar dio domaćih “DJ-a” te radijskih i inih glazbenih urednika, freekind su hrvatska pijanistica i pjevačica Sara Ester Gredelj i slovenska bubnjarka Nina Korošak Serčič, talentirane cure čije se poznanstvo s jazz akademije iz Graza (Austrija) prometnulo u uzbudljiv Soul/R&b/Pop/Jazz sastav koji odlično zvuči na streaming platformama, a još i bolje na nastupima uživo na kojima s lakoćom svoju pozitivnu energiju  prenose na publiku. Dio atmosfere s ovogodišnjeg nastupa na SHIP festivalu pogledajte na poveznici.

freekind dolaze u Šibenik nakon turneje po Velikoj Britaniji, nominacije za ovogodišnju MME nagradu (uz Frana Vasilića, Yunè  Pinku i 12 drugih odličnih izvođača) i suradnje s “V“-jem, članom mega popularnog korejskog K-pop benda BTS, za čiji novi album “Layover” potpisuju/supotpisuju muziku i tekst na pet od šest pjesama, uz 3 na kojima su producentice, uključujući hit “Slow Dancing”. Album Layover popeo se do drugog mjesta Billboardove Top-200 ljestvice…

Ako možete, svakako dođite na SHIP Takeover uz freekind i napunite se dobrim vibrtacijama benda čije vrijeme je stiglo. Koncert počinje u 21 sat.

SHIP ujedno najavljuje svoj 2. festival, od 12. do 15 rujna 2024. U prodaji se već nalazi limitirana količina “blind” ulaznica za festival po posebnoj cijeni.   

  • Arrested Development i Bad Copy headlineri su Preach The Rič festivala u Martinskoj, 16 i 17...
  • Najpoznatiji slovenski kantautor, Vlado Kreslin, nastupa u Tvornici kulture
  • Zagrebački elekto pop kolektiv Kil Digital objavio treći singl s nadolazećeg albuma
  • IDEM uz Let 3 odnio najviše Rock&Off nagrada za 2023. godinu

Podijeli ovu objavu