Rock&Off nagrade dodijeljene su po peti put. Najviše kipića za Bad Daughter i Chui.

Foto: Rock&Off/Julien Duval

Novinarske nagrade za najbolje s nezavisne glazbene scene u 2022. godini podijeljene su u Tvornici kulture. Najviše nagrada pokupili su Bad Daughter i Chui.

Rock & Off nagrade za najbolje na hrvatskoj glazbenoj sceni, prema izboru 87 nezavisnih novinara, podijeljene su u petak u Tvornici kulture. Prošlogodišnja dobitnica dvije nagrade, Bad Daughter, ponovo je Pop&Off izvođač(ica) godine, a pobjedu je odnijela i u kategoriji Pjesme godine sa singlom “Bite Your Tongue“. Chui su apsolutni pobjednici kategorije za Jazz&Off izvođača godine, a priznanje su dobili i za album “Zagreb – Berlin” koji je proglašen Albumom godine.
Bad Daughter na Rock&Off 2023

Brojne kategorije i dobitnici

Edo Maajka slavio je u kategoriji Rap&Off izvođača godine, Djeca! su Rock&Off izvođač godine, dok je pobjedu u Elektro&Off kategoriji odnijela ETHER. Koncertnim izvođačem godine proglašeni su Pips, Chips & Videoclips, a novi Veliki prasak godine ide za Tidal Pull. Nagrada za životno djelo uručena je Denisu Mujadžiću Denykenu te posthumno Anti Perkoviću.
Između dodjela nagrada po kategorijama na pozornici su kolege i goste zabavljali Bad Daughter, Barbara Munjas, Djeca!, Eliot Alma, Filip Pavić, HRAM, Ivan Grobenski, Miach feat. Hiljson Mandela, St!llness i Tidal Pull, a za mali koncert iznenađenja nakon dodjele pobrinuo se Elemental.

Podijeli ovu objavu