Pratite dodjelu nagrade Elector na webu ili Facebooku

Elector DJ godine

Elector je nagrada za najbolje na hrvatskoj elektroničkoj sceni po izboru novinara

Treću godinu za redom Elector će u Tvornici okupiti najbolje na elektroničkoj sceni. Tijekom dodjela nagrada za pult će stati Andrea Ljekaj x Je Veux, Tom Bug i Grooveline, PEZNT, Jan Kinčl, Sven Nalis, Sun U, Klaada, Petar Dundov, Korak te Ivna Ji.

Kako je prošlo glasanje za najbolje vidjet ćemo 3. veljače s početkom u 20.30 sati, a budući da vrhunsku zabavu organizator nije imao namjeru prepustiti samo izboru novinara, na after-party-u okupljene će nastaviti zabavljati Felver !

Još uvijek možete glasati za svog favorita na ovom linku, a najsretnije glasače očekuju i nagrade: gramofon DENON DP-29F, slušalice Audio Technica ATH-M20x i dvije ulaznice za ovogodišnji SHIP Festival & Music Conference. Kompletan popis nominiranih možete pronaći na službenim stranicama organizatora.

Podržite ELECTOR i pogledajte dodjelu putem livestreama na domaćim portalima i putem Facebook stranice nagrade Elector te ELECTOR weba.

Nagradu ELECTOR pokrenuli su DJ sekcija Hrvatske glazbene unije i Hrvatsko Društvo Skladatelja, koproducent je Tvornica Kulture, organizator Unison – Hrvatski glazbeni savez, a sponzor Iskon.

  • Live Streaming dodjele Rock&Off nagrada pratite ovdje
  • Dodjelu nagrade najboljima na domaćoj DJ sceni pratite uživo!
  • Objavljena su imena izvođača za 6. Rock&Off
  • Elector nagrada za najboljeg DJ-a dodjeljuje se najboljem po izboru publike.

Podijeli ovu objavu