KUKU$ predstavio “The Lost Files” album u NFT-u

KUKU$

Nikad objavljene pjesme i originalna grafika za NFT

Trap ikone i pioniri, kolektiv KUKU$Hiljson Mandela, Goca R.I.P. i Iso Miki objavili su album “The Lost Files“sa “zaboravljenim”, neobjavljenim pjesmama iz svih faza grupe tijekom desetogodišnjeg djelovanja.

Album je, kao prvi u hrvatskoj,  objavljen u NFT obliku, što će reći da ga se, zajedno s genijalnim stripovskim dodacima koje potpisuje Marko Dješka, može nabaviti isključivo plaćanjem u kripto valuti.

Svaka pjesma dostupna je u maksimalno 50 primjeraka, čime njena vrijednost za kupca i autora s godinama može rasti (ili padati), već prema stanju i interesu na NFT tržištu.

Videospot za prvi singl „Nemaš Blage“, koji potpisuje Luka Reem Štimac, inspiriran je novim tehnologijama i metaversom u kojem je apsolutno sve moguće.

Album „The Lost Files“ dostupan je u limitiranom izdanju na Solana blockchainu. Izdanje diskografski potpisuje Uptown Records, prva hrvatska diskografska kuća s fokusom na blockchain tehnologiju. Album s uputama za preuzimanje možete pronaći na linku https://uptownrecords.eu/nft/

  • Mihael Hrustelj je objavio novi album "Big Band Fusion" snimljen uživo na nastupima s big bandom...
  • Vrlo aktivni DJ dvojac Pete Spruce i Mike & Me udruženim snagama producirali su EDM singl...
  • "Šećer" je naziv novog singla Barbare Munjas s varaždinskim Kranksima, reinkarnacijom negdašnjih gospodara Zagorja.
  • Showcase Festival SHIP (Šibenik, 14.-17. rujna), dodao 10 novih imena na listu izvođača. Dolaze Bad Daughter,...

Podijeli ovu objavu