KUKU$ predstavio “The Lost Files” album u NFT-u

KUKU$

Nikad objavljene pjesme i originalna grafika za NFT

Trap ikone i pioniri, kolektiv KUKU$Hiljson Mandela, Goca R.I.P. i Iso Miki objavili su album “The Lost Files“sa “zaboravljenim”, neobjavljenim pjesmama iz svih faza grupe tijekom desetogodišnjeg djelovanja.

Album je, kao prvi u hrvatskoj,  objavljen u NFT obliku, što će reći da ga se, zajedno s genijalnim stripovskim dodacima koje potpisuje Marko Dješka, može nabaviti isključivo plaćanjem u kripto valuti.

Svaka pjesma dostupna je u maksimalno 50 primjeraka, čime njena vrijednost za kupca i autora s godinama može rasti (ili padati), već prema stanju i interesu na NFT tržištu.

Videospot za prvi singl „Nemaš Blage“, koji potpisuje Luka Reem Štimac, inspiriran je novim tehnologijama i metaversom u kojem je apsolutno sve moguće.

Album „The Lost Files“ dostupan je u limitiranom izdanju na Solana blockchainu. Izdanje diskografski potpisuje Uptown Records, prva hrvatska diskografska kuća s fokusom na blockchain tehnologiju. Album s uputama za preuzimanje možete pronaći na linku https://uptownrecords.eu/nft/

  • 4 Hombres & Flowery na novom singlu "Sjajim" obogatili aranžmane prepoznatljivim zvukom gitare Davora Viduke.
  • Rebeka Ljiljak ima novi singl Spacegasm, a prati ga video spot snimljen u AKC Attack
  • Lucija Šerbedžija ostaje u glazbenim vodama s novim singlom "Proljeće bez tebe", hitom Arsena Dedića u...
  • JazzHR Festival Spring Edition u Tvornici kulture od 18. - 20. svibnja 2023.

Podijeli ovu objavu