Uzbudljiva elektro pop kombinacija KIL Digital ima novi single “Pure”

KIL Digital

Martina i Davor poznati su posjetiteljima zagrebačkih klubova gdje su karijeru započeli kao DJ-i. Kako stoji u press materijalu, “tijekom vremena Martina i Davor razvili su želju za stvaranjem autorske glazbe, a u tu priču ulazi Filip, tonac i glazbenik koji je s njima dijelio ljubav prema elektronskoj glazbi. Nakon što su uspostavili prvi kontakt tijekom nastupa KIL Digitala na jednom drag showu, vrlo brzo su počeli raditi na konceptualnom materijalu”.

Video za prvi autorski singl “Pure” snimljen je na atraktivnoj, tajnoj lokaciji u Zagrebu, a režirao ga je svjetski priznati redatelj Marijo Delić koji potpisuje preko stotinu video spotova, serija, filmova i reklama. Za mastering singla “Pure” zadužen je bio sisački producent elektronske glazbe Zarkoff.

Band nastavlja raditi na albumu, a oni koji su čuli dosad snimljeni materijal uspoređuju ih s dark wave, synth i electro pop bendovima poput Boy Harsher, Tr/st i sličnima. Pogledali/preslušali smo singl “Pure” i sa zanimannjem očekujemo nastavak.

Podijeli ovu objavu