Upoznajte nova lica: COMPANY

COMPANY

Lo-Fi Goodcompany by COMPANY

Audio vizualni kolektiv COMPANY ima prvi singl i videospot pod nazivom GOODCOMPANY. COMPANY su Stribor Gligorić i Rok Juričić, a za ovu priliku pridružili su im se Juraj Krešo Lovrić na klaviru i Sven Stažić na bubnjevima. Pjesmu je producirao Borna Maksan, a spot snimio Frane Pamić.
Stribor je student završne godine studija Prava, a Rok diplomirani glumac. Vršnjaci su i imaju 25 godina.

Sviračko iskustvo Stribor je stekao u rock bendovima, dok su Rokov glazbeni “background” klavirsko-vokalne obrade jazz standarda. Pjesma je na engleskom jeziku, a kako kažu, “ideja pritom nije napraviti od nje pjesmu engleskog izvođača” ili, kako Rok dodaje, “pjesme neće biti određene pojedinom jezičnom tradicijom i nastojat ćemo da, u onome što će one htjeti biti, budu ono što jesu.”

Dečki dodaju kako im je želja da, po porinuću, “COMPANY neuhvatljivo stasa kao slobodno promjenjiva forma. Svi koji osjećaju interes pripadati i doprinijeti mogu biti dobrodošli. Oni koji to ne osjećaju, dobrodošli su promijeniti postojeća mišljenja i preoblikovati dosadašnju viziju. Ovo je poziv.”

Iako se na ovim stranicama (za sada) nemamo namjeru baviti glazbenim kritikama, već sami izbor izvođača koje predstavljamo odražava naše glazbene preferencije, a ovakvih bi voljeli čuti i objaviti što više. U svakom slučaju, COMPANY je dobrodošlo osvježenje na domaćoj glazbenoj sceni. Sa zanimanjem očekujemo nastavak.

GOODCOMPANY možete slušati na svim glazbenim streaming servisima, a izdavač je Intek Music.

Podijeli ovu objavu