Svestrani Jakša Jordes se vraća korjenima

JUaksa Jordes Sax

Jakša J. nema lijepe riječi za J.J.? How Gee??

Nakon što ga je publika prihvatila kao Banovog nasljednika na mjestu pjevača reformirane Daleke Obale, Jakša Jordes singlom “F. You J.J.” najavljuje samostalni electro house album “Saxoholic“.

Glazba koju stvaram je baš onakva kakvu volim slušati u svoje slobodno vrijeme“, kaže Jakša pa će na albumu biti funk, rock, house, pop i dance elementa.

Jakša Jordes je prije svega saksofonist čija se karijera gradila od Psihomodo Popa preko Pipsa, Majki, Leta 3 i brojnih drugih bandova i izvođača do vokala Daleke obale.

Uz nastupe s rock izvođačima, Jakša dvijetisućitih postaje šitre poznat i po live nastupima uz house DJ-e (prvi puta u zagrebačkoj “Jedinici”), a uz sve to Jakša radi i glazbu za radio drame i kazališne predstave pa je za očekivati da će treći samostali album kojeg najavljuje singl “F. You J.J.” donijeti malo svježine na domaću scenu.

Video za spot potpisuje Dinko Čvorić Doringa, a na singlu “F You J.J.” se pojavljuju Djeca, susjedi iz studija ‘Garaža’ Nene Belana. Vokal je posudio kolega saksofonist Ivek Premelč.

Na albumu “Saxoholic” kao gosti pojavit će se Neno Belan, Vedran Križan, Renmen, Leo Rumora, Ana Kabalin, Miro Tabak, Alen Križaj, Leo Anđelković, Zdravko Valentin i Vlasta Škrbina.

  • IDEM uz Let 3 odnio najviše Rock&Off nagrada za 2023. godinu
  • Live Streaming dodjele Rock&Off nagrada pratite ovdje
  • Dodjelu nagrade najboljima na domaćoj DJ sceni pratite uživo!
  • Objavljena su imena izvođača za 6. Rock&Off

Podijeli ovu objavu