Radio Castor - Pravila Politike Privatnosti

Politika privatnosti

Ova izjava o politici privatnosti temelji se na Općoj uredbi o zaštiti podataka (GDPR).

Procastor Media je napravila aplikaciju Radio Castor kao besplatnu aplikaciju. Korištenje aplikacije Radio Castor Procastor Media omogućava bez naknade, a aplikacija je namijenjena za korištenje takva kakva jest.

Ova se stranica koristi za informiranje posjetitelja o našim pravilima o prikupljanju i korištenju osobnih podataka ukoliko se odličite koristiti aplikaciju Radio Castor.

Ukoliko odlučite koristiti našu aplikaciju, pristajete na prikupljanje i korištenje informacija u vezi s ovom politikom. Osobni podaci koje prikupljamo koriste se isključivo za pružanje i poboljšanje naše usluge. Vaše podatke ne koristimo i ne dijeliti ni s kime, osim na način opisan u ovim Pravilima privatnosti.

Pojmovi koji se koriste u ovim Pravilima privatnosti imaju isto značenje kao u našim Uvjetima i odredbama, koji su dostupni na aplikaciji Radio Castor, osim kada je drugačije definirano ovim Pravilima privatnosti.

Prikupljanje i korištenje informacija

Za punu funkcionalnost aplikacije, za vrijeme njenog korištenja, možemo tražiti određene osobne podatke. Podaci koje zahtijevamo bit će zadržani na vašem uređaju i mi ih ni na koji način ne prikupljamo.

Aplikacija koristi usluge trećih strana, poput Google Play usluge, koje mogu prikupljati podatke koji se koriste za vašu identifikaciju.

Kolačići

Kolačići su datoteke s malom količinom podataka koje se obično koriste kao anonimni jedinstveni identifikatori. One se šalju vašem pregledniku s web-mjesta koja posjećujete i pohranjuju se u internu memoriju vašeg uređaja. Naša aplikacija ne koristi kolačiće, no ukoliko putem aplikacije pristupate našim web-stranicama, ane mogu postaviti kolačiće za prikupljanje informacija i poboljšanje svojih usluga. Naše stranice obavijestit će Vas ukoliko postavljamo kolačiće.  Uvijek imate mogućnost prihvatiti ili odbiti kolačiće. Ako odlučite odbiti kolačiće, možda nećete moći koristiti neke dijelove usluge. O pravilima privatnosti naših web-stranica više pročitajte na ovoj poveznici.

Sigurnost

Cijenimo Vaše povjerenje i nastojimo koristiti komercijalno prihvatljive načine zaštite naših web stranica i aplikacije. No zapamtite da niti jedna metoda prijenosa putem interneta ili metoda elektroničke pohrane nije 100% sigurna i pouzdana i ne možemo jamčiti njihovu apsolutnu sigurnost.

Veze na druge stranice

Aplikacija Radio Castor koristi poveznice na naše web stranice te poveznice na stranice treće strane. Ukoliko kliknete na poveznicu treće strane, bit ćete preusmjereni na stranice koje ne kreirami i ne održavamo mi. Iako poveznice stavljamo u dobroj vjeri imajte na umu da njima ne upravljamo te Vam preporučamo da provjerite Politiku privatnosti stranica treće strane. Ne možemo preuzeti nikakvu odgovornost za sadržaj, pravila o privatnosti ili praksu bilo kojih stranica ili usluga trećih strana.

Promjene ove Politike privatnosti

Politiku privatnosti ažuriramo s vremena na vrijeme, u skladu s novim zahtjevima i potrebama. Savjetujemo Vam da se povremeno vratite na ovu stranicu i provjerite ima li promjena.

Ova je politika na snazi od 8. svibnja 2023

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate bilo kakvih dodatnih pitanja ili prijedloga o Pravilima privatnosti, slobodno nas kontaktirajte na info@crocastor.com.