Nova izdanja i reizdanja na CD-u i vinilu

hard copy

Ed Sheeran album "-"

Ed Sheeran objavljuje 5. svibnja 2023. svoj novi album pod nazivom "-" (Subtract). Ovo je posljednji album njegove "matematičke" ere koja traje od prvijenca "+" iz 2011. godine. Album "-" dostupan je za preorder na LP-u i na CD-u na webshopu dancingbear.hr.
Ed Sheeran - (substract)

hard copy

Linkin Park Meteora

Meteora (20th Anniversary Eddition), reizdanje povodom 20. obljetnice ovog kultnog albuma Linking Parka. Obljetničko izdanje moći će se od od 7. travnja nabaviti kao Super Deluxe Box Set, 4 LP Deluxe Vinyl Boxa, 3-disc Deluxe CD-a i kao digitalno izdanje. Svi formati sadrže prethodno neobjavljene ili rijetke pjesame.
Album "Meteora (20th Anniversary Edition)" u crnom vinilnom box setu, super deluxe box setu  te na CD-u dostupan je za prednarudžbu na dancingbear.hr.

Linking Park Meteora

hard copy

Gorilaz najprodavaniji

Osmi studijski album animiranog sastava Gorillaz predvodi ovotjednu Top-listu prodaje stranih izdanja. Projekt iza kojeg stoji frontmen grupe Blur Damon Albarn i ilustrator Jamie Helwett ostvario je time svoj najbolji prodajni rezultat u Hrvatskoj u gotovo pet godina. Albm je dostupan i na raznobojnom vinilu.

Gorilaz Cracker Island

hard copy

Roadrunner united

Trostruki LP na vinilu, Roadrunner United 'The Concert (Live at the Nokia Theatre, New York, NY, 15.12.2005.)', s članovima Slipknot, Anthrax, Trivium, Machine Head, Fear Factory, Sepultura i drugim poznatim izvođačima.
Roadrunner United

hard copy

David Bowie Moonage Dream

Moonage Daydream je kompilacija raritetnih snimaka, snimaka uživo i novih verzija pjesama iz bogatog kataloga ikone pop kulture. 3LP-a na crnom vinilu.
David Bowie Moonage Dream

hard copy

Dark Side Of The Moon

Pink Floyd The Dark Side Of The Moon 50 Anniversary Deluxe Box Set je dostupan od 24 ožujka 2023. u Dancing Bearu.

Pink Floyd Dark Side of The Moon Set

Podijeli ovu objavu