11 svi
ZGen - Generacija Z u Močvari SvibanjSvi 11 2023 21:00Trnjanski nasip bb, Zagreb
Koncerti

Novo izdanje programa ZGen nastavlja s promocijom mladih bendova

Drugo izdanje ZGen programa u Močvari predstavlje Rifftree, Dune Temple i, kao posebne goste, engleski bend Psychlona. ZGen je program koji se bavi promocijom bendova generacije Z, au Močvari će na drugom izdanju biti glasno i masno.

Riftree su bučni zagrebački dvojac, na sceni od 2018.Nakon sviranja u garažama i lokalnim klubovima po Hrvatskoj, izlaze na površinu i početkom 2022 izdaju po bendu nazvani EP. Riftree vole tvrde riffove, psihodelične zvukove i puno fuzza koji baca u trans. Dune Temple je mladi zagrebački bend oformljen ove, 2023. godine. Projekt je zapravo "supergrupa" dva zagrebačka benda, Tereta i Nekrofilanih paprika, a uglavnom sviraju psihodelični stoner doom.

Psychlona je bend nastao u Bradfordu 2016. okupljanjem članova raznih bendova. Sviraju mješavinu punk i desert rocka, uz proimjetne utjecaje hard rocka i psihodelije 60-ih i 70-ih. Do sada su objavili tri vrlo zapažena albuma: Mojo Rising (2018.), Venus Skytrip (2020.) i najaktualniji Palo Verde koji je svjetlo dana ugledao u kolovozu 2022. Powerplay Magazine zadnjem je albumu dao ocjenu 10/10.

Ulaznice: u pretprodaji putem Core Event sustava: 8€, na dan koncerta na ulazu: 10€

Treće izdanje programa ZGen je u subotu, 13.5. u Saxu, a nastupit će Frequency, Extroft, Smrdljivi Martini -1 i Sunshine & Rainbows.

Lokacija

Klub Močvara, Trnjanski nasip bb, Zagreb

Upute

Sorry, ne mogu pronaći rutu!

Uvezi u Google kalendar