23 lis
Ponovno zakazano
The Godfathers ListopadLis 23 2022 20:00Ul. Grada Vukovara 68, Zagreb
Koncerti

Novo: Koncert britanskih legendi The Godfathers koji se trebao održati u nedelju 23.10.2022. u zagrebačkom Boogaloo Clubu odgođen zbog tehničkih razloga za iduću 2023. godinu. Novi datum će biti objavljen početkom iduće godine kada će biti objavljeni i ostali datumi nove turneje.
Kupljene ulaznice će vrijediti za novi datum, a ulaznice se mogu i vratiti na mjesta na kojima su kupljena dok se Entrio ulaznice mogu vratiti samo direktno preko Entrio sustava i za povrat novca za ulaznice kupljene preko Entrio platforme (online na entrio.hr ili gotovinom na jednom od Entrio prodajnih mjesta) potrebno je zatražiti isključivo preko https://www.entrio.hr/refund web forme, najkasnije do 01. ožujka 2023.

The Godfathers, britanske rock le ižu u Zagreb s novim, od kritike hvaljenim albumom "Alpha, Beta, Gamma, Delta. Album sadrži trinaest pjesama i jedan je od najboljih albuma koje su The Godfathers ikada napravili, smatra osnivač i frontman grupe Peter Coyne. Album je uzbudljiv, mračan, opasan suvremeni rock & roll. Producirao ga je basist The Godfathersa i bivši član punk rock legendi The Damned, Jon Priestley.

 

Za podsjetnik, prvi album objavili su 1986., a dvije godine kasnije i legendarni "Birth School Work Death", koji se u to vrijeme često mogao čuti na valovima Radija 101.

 

 

Godine 1989. objavljuju album ‘More Songs About Love And Hate’ koji licencno objavljuje Jugoton pa tako The Godfathers osvajaju i ovdašnju širu publiku. Na albumu se nalaze hitovi "She Gives Me Love",  "Those Days Are Over" i "I'm Lost And I'm Found" koji se, uz već spomenuti "Birth School Work Death",  i danas mogu čuti u domaćim rock klubovima.

 

Kao predgrupa najavljeni su Erotic Biljan & His Heretics, domaća garage rock atrakcija koji iza sebe imaa tri studijska albuma, gomilu uvrštenja u kompilacijska izdanja, odrađene odlične svirke i pohvale glazbene kritike.

 

Početak je najavljen za 20 sati.

 

Ulaznice se mogu nabaviti po cijeni od 120 kn do ponedeljka 03.10.2022.,
Od 04.10.2022. cijena ulaznice je 140 kn, a može se kupiti na prodajnim mjestima u Zagrebu: Dirty Old Shop – Tratinska 18,  Rockamark – Hrvatske bratske zajednice 4,  Boogaloo Caffe Bar (pon-pet od 10:00 – 15:00), te preko Entrio sustava i Entrio prodajnih mjesta. Na dan koncerta će ulaznice koštati 160 kn.

Ulaznice možete nabaviti i on-line na Entrio.hr

Lokacija

Boogaloo Club, Ul. Grada Vukovara 68, Zagreb

Upute

Sorry, ne mogu pronaći rutu!

Uvezi u Google kalendar