20 srp
Seasplash Festival - Martinska, Šibenik SrpanjSrp 20 2023 12:00Martinska, Šibenik

21. Seasplash Festival na Martinskoj u Šibeniku

Jedan od najstarijih ljetnih festivala, Seasplash, u svom 21. izdanju od 20-23. srpnja 2023 ugostit će dobro poznate glazbenike uz pregršt premijernih nastupa. Channel One, Stillness, Antenat i brojni drugi (kompletan popis izvođača pogledajte na stranicama organizatora) još jednom će svjetlom i zvukom oživjeti Martinsku pokraj Šibenika.

Zion Train za početak i kraj

Zion Train, pioniri britanske UK Dub & Sound System scene, nerazdvojni su dio Seasplash familije. Nastupili su na prvom izdanju Seasplash festivala 2003., a sada, 21. godinu kasnije, nastupit će i na njegovom posljednjem izdanju. U Šibenik dolaze u punom sastavu odsvirati stare stvari, ali i predstaviti novi album "Dissident Sound" koji izlazi 20. lipnja.

Jednodnevne, vikend i grupne ulaznice

Uz festivalske (četverodnevne) ulaznice dostupne su i jednodnevne, vikend i grupne ulaznice. Ulaznice za Day Zero koncert i party 19. srpnja na Tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku, dostupne su pojedinačno i u paketu s festivalskim ulaznicama. Od ponedjeljka 19. lipnja bit će objavljen raspored izvođača na 21. Seasplash festivalu po danima.
Ulaznice nabavite na stranicama organizatora.

Lokacija

Martinska, Šibenik, Martinska, Šibenik

Upute

Sorry, ne mogu pronaći rutu!

Uvezi u Google kalendar