11 ožu
Postponed
Paraf i gosti: Grč & Exodus OžujakOžu 11 2023 20:00Ul. Grada Vukovara 68, Zagreb
OTKAZANO

Paraf - koncertna promocija novog albuma - ODGOĐENO

Riječke punk/alt-rock legende Paraf nakon ponovnog okupljanja po prvi puta nastupit će u Zagrebu 11.03.2023. u klubu Boogaloo

Promocija novog Live albuma i reizdanja albuma "Izleti"

Na koncertu će nastupiti obje postave Parafa. Prva postava, s legendarnim Valterom Kocijančićem kao frontmenom, koja je 1980. objavila njihov prvi album „A dan je tako lijepo počeo...“ i druga postava, s vodećim ženskim vokalom Pavicom Čabrijan, aka Vim Cola. Druga postavi je objavila album „Izleti“ (1981) koji slovi za jedan od najboljih post punk tj. novovalnih albuma onih prostora i album „Zastave“ (1984), jedan od prvih post punk dark albuma novovalne scene. Paraf će ovim koncertnim nastupom proći čitav opus i odsvirati sve velike hitove, od punk himni „Na tragu“, „Narodna pjesma“, „Perpekstiva“ i „Visoki propisi“ s prvog albuma, novoalne hitove „Pobuna bubuljica“, „Želim biti vojnik“ s drugog te mnogima i najpoznatije "Rijeka" i "Moj život je novi val", originalno objavljene samo kao singl, ali uvrštene u reizdanje prvog albuma. Da ne bi ostali samo na sjećšanjima Paraf će odsvirati i nove stvari „Bez lica“, „Dosta!“ i „Novi Berlin.

Grč i Eksodus kao gosti

Kao posebni gosti će na ovom koncertu nastupiti još jedne riječke legende, kontraverzna grupa Grč. Grč postoje od 1982. godine, a nihov album prvijenac „Sloboda narodu“ koji je trebao izaći na vinilu 1987. izlazi tada samo na audio kazeti. No, njihove dvije pjesme ipak se pojavljuju na legendarnoj kompilaciji „Rijeka, Paris, Texas“.
Prvi će na pozornicu izaći zagrebački old school punk rock bend iz osamdesetih Eksodus. Ponovo su se okupili 1998. i od tada sviraju svoj stari ali i novi materijal.

Cijena ulaznica u pretprodaji: 90 kn (11,95 EUR), na dan koncerta 110 kn (14,60 EUR).

Lokacija

Boogaloo Club, Ul. Grada Vukovara 68, Zagreb

Upute

Sorry, ne mogu pronaći rutu!

Uvezi u Google kalendar