11 velj
Neno Belan & Fiumens - 25 Godina VeljačaVelj 11 2023 20:00Trg Krešimira Ćosića 11, Zagreb
Koncerti

Neno Belan & Fiumens - 25 Godina

Neno Belan & Fiumens će završni koncert povodom 25 godina zajedničog nastupa održati u proširenom sastavu, uz Mediteran Orchestra i posebne goste, u veljači 2023. u zagrebačkom Domu sportova.

Najbolji poziv na koncert upućuje vam Belan sam:

''Poštovana i draga publiko, ljubitelji moje glazbe, osobita mi je čast i veselje najaviti nas veliki zagrebački koncert koji ćemo održati u Domu Sportova 11. Veljače, 2023.! Koncert održavamo kao završni povodom obilježavanja 25 godina zajedništva mog vjernog benda Fiumens i mene, 25 prekrasnih godina, koje su uz njih i Vas definitivno ispunile moj život i učinile ga lijepim. Bit će svakako i zanimljivih gostiju čija imena za sad necemo otkrivat. Tih dana u zraku će se osjećati miris Valentinova, zato povedite svoje sadašnje ili buduće djevojke i žene, naoružajte se osmijehom i pozitivom, i uživajte zajedno s nama u toj čarobnoj raspjevanoj glazbenoj večeri.

Koncert će biti u dva dijela, prvi, akustični, pod nazivom "Mediteranski Orkestar", u kojem će nam se na pozornici pridružiti naši prijatelji sa raznim akustičnim instrumentima, orkestar gudača i brass sekcija, te drugi dio, električni, pod nazivom "Rock Galama", u kojem uz bazičnu postavu Fiumensa i mene, pozornicu dijeli brass sekcija te perkusionist, i gdje obećavamo da ćemo vas jako rasplesati.'' - poručio je Belan o nadolazećem koncertu.

Cijena ulaznica u pretprodaji: 90 kn (11,95 EUR) parter i 110 kn (14,60 EUR) tribina slobodno sjedenje, dostupno na eventim web shopu.

Lokacija

Dom sportova Zagreb, Trg Krešimira Ćosića 11, Zagreb

Upute

Sorry, ne mogu pronaći rutu!

Uvezi u Google kalendar