26 svi
Krk Etno Fest - Put Kaštela 2023 SvibanjSvi 26 2023 00:00Frankopanski kaštel, Otok Krk

Treće izdanje Krk Etno Festa: Put Kaštela

Premijerni krčki nastup imat će skupina od 20 entuzijastičnih instrumentalista i pjevača iz Pazina, Peroja, Pule, Rijeke i Portoroža ili jednostavnije TradInEtno Orkestar. Subota je rezervirana za premijerni nastup svestrane umjetnice, multijezične kantautorice i akademske glumice, Elis Lovrić.

Posebna atrakcija ove gopdine bit će specijalizira radionica za sve koji se žele okušati u pjevanju. Uz vrhunskog stručnjaka i istraživača tradicijske istarske glazbe, Gorana Farkaša (grupe Veja, GorrMarr i Mih & Me) polaznici će imati priliku naučiti nekoliko istarskih pjesama, na nekoliko različitih stilova i jezika. To pjevanje je, pod nazivom „Dvoglasje tijesnih intervala”, uvršteno na UNESCO-vu listu nematerijalne baštine čovječanstva. Maksimalan broj polaznika je 14, a cijena radionice iznosi 15 eura, uz slobodan ulaz na subotnji koncert u Frankopanskom kaštelu.
Organizator moli sve zainteresirane da pošalju svoje podatke (točno ime i prezime i kontakt) na e-mail: kreativnikrk@gmail.com ili se jave u inbox facebook stranice udruge Kreativni Krk, kontakt telefon: 092 3319 441‬

Lokacija

Frankopanski kaštel, Frankopanski kaštel, Otok Krk

Upute

Sorry, ne mogu pronaći rutu!

Uvezi u Google kalendar