7 lip
In Memoriam Branimir Vugdeljija LipanjLip 07 2023 20:00Ul. Grada Vukovara 68, Zagreb

Koncerti u sjećanje na Branimira Vugdeliju - Braneta

U srijedu 07.06.2023. u zagrebačkom klubu Boogaloo održati će se memorial u čast sinjske rock legende Branimira Vugdelije – Braneta, nesretno stradalog pjevača gothic rock grupe Embrio.
Branin memorijal’ održava se jednom godišnje u čast sinjskog talentiranog glazbenika, strastvenog bikera i prije svega velikog čovjeka Branimira Vugdeljije - Braneta. Brane je sa svojom energijom i zaraznim entuzijazmom pokretao cijelu jednu glazbenu generaciju pa će dobar broj današnjih sinjskih glazbenika upravo njega istaknuti kao jednog od uzora, a mnogima je i osobno pomogao u njihovim glazbenim počecima. 16 godina nakon Branine smrti u Boogaloou će nastupiti njegov Embrio, The Countless i Phantasmagoria.

Prije, između i nakon svirke glazbu će puštat DJ Tomi Phantasma i to svoj popularni program iz 2000-tih pod nazivom „Twilight“ na koji je često dolazio i Brane koji je i svirao u sklopu tog programa s Embrijom u zagrebačkoj Močvari.

Cijena ulaznica : 10 € u pretprodaji, 12 € na dan koncerta
Ulaznice se mogu nabaviti preko Entrio.hr sustava online i na Entrio prodajnim mjestima. Ulaznice sa sličicom mogu se kupiti u zagrebačkom music shopu Dirty Old Shop i naručiti pute njihovog web shopa.

Lokacija

Boogaloo Club, Ul. Grada Vukovara 68, Zagreb

Upute

Sorry, ne mogu pronaći rutu!

Uvezi u Google kalendar