20 lis
GBH - 40th Anniversary Tour ListopadLis 20 2022 22:00Ul. Grada Vukovara 68, Zagreb
KluboviKoncerti

Britanske punk legende GBH 22.10.2022 ponovno stižu u Zagreb, ovoga puta u sklopu turneje City Baby Attacked by Rats 40th Anniversary u Boogaloo klub, u Zagrebu. Band su 1978 godine osnovali Colin Abrahall (vokal), gitarist Colin, "Jock" Blyth, Sean McCarthy i Andy "Wilf" Williams, od kojih su prva dvojica i danas aktivni u bandu. Prvi puta su u Zagrebu nastupili 1987. u Kulušiću! City Baby Attacked by Rats je naziv prvog albuma grupe i smatra se jednim od najvažnijih britanskih punk-rock albuma. U karijeri su objavili 12 albuma, posljednji "Momentum" 2017. godine.

 

Pored GBH će na ovom punk rock spektaklu nastupiti i slovenske hard core punk legende Odpadki Civilizacije, zasigurno jedan od najboljih hard core punk bendova koji traje još iz vremena bivše države. Iz Beograda na ovu punk feštu dolaze Vox Populi koji pak slove za tamošnje hard core punk legende. Pored svirki s UK Subs, Exploited, GBH, D.R.I., Dead Kennedys i Varukers, Vox Populi se mogu pohvaliti i nastupom na "Rebelion", najvećem punk festivalu na svijetu. Na ovom koncertu predstavit će i svoj novi singl “Javna tajna”.
Kao predstavnici lokalne punk rock scene nastupit će zagrebački old school punk rockeri Eksodus koji svoju punk priču furaju već skoro 40 godina.

 

Cijena ulaznica: 120 kn pretprodaja/140 kn na dan koncerta.

 

Ulaznice se mogu kupiti u zagrebačkim shopovima Dirty Old Shop (Tratinska 18) i Rockmark – (Ul. Hrvatske bratske zajednice 4), naručiti preko njihovih web shopova, u Boogaloo Caffe Baru ( Ul. Grad aVukovara 68 – ulaz iz Ul. Ivana Lučića od 10:00 – 15:00), te putem Entrio sustava i Entrio prodajnih mjesta.

 

Jedan od posljednjih nastupa GBH je bio na Hellfestu, u lipnju. 2022.

 

Lokacija

Boogaloo Club, Ul. Grada Vukovara 68, Zagreb

Upute

Sorry, ne mogu pronaći rutu!

Uvezi u Google kalendar