9 srp
Ful Kul Buvljak SrpanjSrp 09 2022 10:00 - 17:00Ul. Grada Vukovara 68, Zagreb
DJ's Chill & ThrillKluboviOstalo

Ful Kul Buvljak, posljednji pred ljetnu pauzu, subota 09.07.2022. na platou Boogaloo kluba. Ful Kul Buvljak, jedan od najvećih i najboljih urbanih buvljaka u gradu Zagrebu, okuplja mnoštvo zanimljivih ful kul izlagača i posjetitelja. Na tersasi kluba Boogaloo okuplja se ful kul ekipa i uživa u druženju, piću i glazbi. Ful Kul Buvljak se za posjetitelje otvara u 10:00 sati i traje do 17:00 sati, a ulaz je besplatan. Zbog velikog interesa Ful Kul Buvljak je proširen na još dva manja platoa na ulazu u sam klub.

 

Na Ful kul buvljaku možete prodavati, kupovati i mijenjati raznorazne zanimljive stvari. Svi koji imaju kolekcije ful kul odjeće, obuće, nakita i drugih modnih dodataka, umjetnina, knjiga, stripova, gramofonskih ploča, CD-ova, DVD-ova, kazeta, VHS-a, poštanskih markica, crteža, plakata, bedževa, prišivaka, instrumenata, antikviteta, svijećnjaka, ogledala, lampi, bicikala ili možda sami nešto dizajniraju ili izrađuju, a žele to prodati, mijenjati ili izlagati pozvani su u subotu, 09.07. 2022. na Ful Kul Buvljak.

 

Ako želite izlagati na Ful Kul Buvljaku prijavite se na e-mail adresu buvljakfulkul@gmail.com na kojoj povratno možete dobit sve dodatne informacije. Detalji za izlagače objavljeni su i na Facebook eventu.

 

Pored klasičnog buvljaka je na Ful Kul Buvljaku poseban prostor namjenjen za prodaju gramofonskih ploča, CD-ova i ostalih nosača zvuka i slike, postera, stripova, instrumenata, slika, knjiga, te ostale glazbene i filmske memorabilije.

 

Ful Kul Buvljak vinila

 

Za one koji ne znaju, Ful Kul Buvljak se održava jednom mjesečno i nije samo običan buvljak, već pored raznovrsne ponude roba ima svoj stil i stav. Upravo zbog dobre atmosfere neki posjetitelji dolaze samo na druženje, piće i glazbu koju vrti DJ Tomi Phantasma na terasi kluba. Uz Tomijev set 80’s, new wave, post punk, dark, rock hitova, kao i kultnih, ali manje poznatih pjesama koje volimo, možete se družiti, kupovati ili prodavati.

Lokacija

Boogaloo Club, Ul. Grada Vukovara 68, Zagreb

Upute

Sorry, ne mogu pronaći rutu!

Uvezi u Google kalendar