4 ožu
Ful Kul Buvljak 04-03-23 (DUPLICATE) OžujakOžu 04 2023 10:00 - 17:00Ul. Grada Vukovara 68, Zagreb
Ostalo

Novi Ful Kul Buvljak u ožujku je na dobrom starom mjestu, platu Boogaloo kluba. Jedan od najvećih i najboljih urbanih buvljaka u Zagrebu s puno zanimljivih ful kul izlagača i posjetitelja. Na tersasi kluba Boogaloo okuplja se ful kul ekipa i uživa u druženju, piću i glazbi. Ful Kul Buvljak se za posjetitelje otvara u 10:00 i traje do 17:00 sati, a ulaz je besplatan.

Na Ful kul buvljaku možete prodavati, kupovati i mijenjati raznorazne zanimljive stvari. Svi koji imaju kolekcije ful kul odjeće, obuće, nakita i drugih modnih dodataka, umjetnina, knjiga, stripova, gramofonskih ploča, CD-ova, DVD-ova, kazeta, VHS-a, poštanskih markica, crteža, plakata, bedževa, prišivaka, instrumenata, antikviteta, svijećnjaka, ogledala, lampi, bicikala ili možda sami nešto dizajniraju ili izrađuju, a žele to prodati, mijenjati ili izlagati pozvani su u subotu, 04.03. 2023. na Ful Kul Buvljak.

Ako želite izlagati na Ful Kul Buvljaku prijavite se na e-mail adresu buvljakfulkul@gmail.com na kojoj povratno možete dobit sve dodatne informacije. Detalji za izlagače objavljeni su i na Facebook eventu.

Pored klasičnog buvljaka je na Ful Kul Buvljaku poseban prostor namjenjen za prodaju gramofonskih ploča, CD-ova i ostalih nosača zvuka i slike, postera, stripova, instrumenata, slika, knjiga, te ostale glazbene i filmske memorabilije.

Ful Kul Buvljak vinila

Za one koji još ne znaju, Ful Kul Buvljak se održava jednom mjesečno i nije samo običan buvljak, već pored raznovrsne ponude roba ima svoj stil i stav pa zbog dobre atmosfere neki posjetitelji dolaze na druženje, piće i glazbu koju vrti DJ Tomi Phantasma na terasi kluba. Uz Tomijev set 80’s, new wave, post punk, dark, rock hitova, možete se družiti, kupovati ili prodavati.

Lokacija

Boogaloo Club, Ul. Grada Vukovara 68, Zagreb

Upute

Sorry, ne mogu pronaći rutu!

Uvezi u Google kalendar