3 velj
Fran Vasilić u KSET-u VeljačaVelj 03 2023 20:00Unska ul. 3, Zagreb
Koncerti

Završni koncert velike europske turneje "Fran's Very First Tour on Earth"

Fran Vasilić je poznat po sjajnim melodijama, specifičnom vokalu, sirovim pričama i glazbi s kojom se slušatelji mogu poistovjetiti. Kombinira elemente indie rocka, popa i electra, a u fokus je dospio preko serije viralnih TikTok videa. Debi "Retrovizor" je ušao na Apple Music Top 100 ljestvicu alternativnih albuma i tako mu osigurao globalnu popularnost.

U samo dvije godine, s jednim objavljenim albumom i jednim EP-jem, Fran ima respektabilne brojeve pregleda na streaming servisima. Najslušanija mu je pjesma “Television / So Far So Good” i u ovom trenutku broji gotovo deset milijuna preslušavanja na Spotifyu. Na TikToku je uspio prikupiti gotovo četiri i pol milijuna pratitelja dok ih na Instagramu ima 121 tisuću.

"Fran's Very First Tour on Earth” turneja je krenula rasprodanim koncertom iz Beča, nastavila se u Budimpešti, Varšavi i Berlinu. Nastupio je u nizozemskom Groningenu, na Eurosonic Noorderslag festivalu, pa Kölnu, a zatim slijede London i Pariz, gdje je koncert rasprodan. Švicarski Aarau i Milano posljednje su postaje prije kraja turneje u Zagrebu.

Cijena ulaznice: 6,64€ na www.core-event.co

Lokacija

KSET, Unska ul. 3, Zagreb

Upute

Sorry, ne mogu pronaći rutu!

Uvezi u Google kalendar