25 kol
Formula Student Alpe Adria 2023 KolovozKol 25 2023 10:00Motodrom Mičevec, Mičevec
Ostalo

Formula Student Alpe Adria 2023 - Mičevec

Formula Student Alpe Adria je automibilističko natjecanje u kategoriji bolida "Formula student" koje se ove godine održava na motodromu Mičevec, između Zagreba i Velike Gorice. Među 1200 studenata iz cijelog svijeta je i dvjestotinjak djevojaka koje se ravnopravno nose s muškim kolegama u natjecateljskom i inovacijskom svijetu formule i autoindustrije općenito. U hrvatskom organizacijskom timu su i Tomislava Obrč, koja je jedan od glavnih organizatora događaja, Anada Baličevac, Stela Krajnik i Petra Adamović.

Anada, Stela, Petra, Tomislava

Glavne atrakcije za gledatelje su u petak, 25. i subotu, 26. kolovoza. Među njima su autocross, panoramska fotografija sa svim bolidima na stazi, formacijski krug po stazi, finale statičkih disciplina i utrka izdržljivosti. Organizatori su pripremili posebne atrakcije za djecu i bogat sadržaj za sve posjetitelje. Gledatelji mogu razgledati sve izloženo uključujući i bolid Formule 1 iz tima HAAS.

Ulaz za djecu do 12 godina je besplatan, a za ostale se ulaznice mogu kupiti u sustavu Entrio.hr ili na ulazu na poligon Mičevec.

Lokacija

Motodrom Mičevec, Motodrom Mičevec, Mičevec

Upute

Sorry, ne mogu pronaći rutu!

Uvezi u Google kalendar