5 stu
EKV Real Tribute StudeniStu 05 2022 21:00Ul. Grada Vukovara 68, Zagreb
KluboviKoncerti

U subotu 05.11.2022. u zagrebačkom Boogaloo Clubu nastupa beogradski IQV. Članovi IQV - EKV real tribute benda imali su prilike nastupati i surađivati sa bivšim članovima grupe EKV - Markom Milivojevićem, Ivanom Feceom Firčijem i Tanjom Jovićević, kao i sa drugim etabliranim glazbenicima poput Vasila Hadžimanova, Mite Jovančića (Block Out) i Dade Topića.

 

Koncert je posvećen Milanu Mladenoviću i njegovoj grupi Ekatarina Velika, a održat će se točno dan kada nas je napustio prije 28 godina (05.11.1994.). Ekatarina velika, po nekima najbolji ex-Yu rock band, snimila je sedam albuma koji i danas zvuče moderno i aktualno. Na žalost, sva četiri originalna člana, bubnjar Ivan Vdović - VD, basist Bojan Pečar, pjevač i gitarist Milan Mladenović i klavijaturistica Margita Stefanović – Magi su preminuli pa se nad Ekatarinom Velikom nadvio i oblak mističnosti, a bend je dostigao kultni status.

 

 

Nakon koncerta posjetioci mogu slobodno ući na 80's party koji će se paralelno održavati u maloj dvorani Boogaloo kluba i trajati do 4 ujutro.

 

Početak: u 20 sati
Cijena ulaznica: 70 kn u pretprodaji, 90 kn na dan koncerta. Ulaznice je moguće nabaviti i putem Entrio sustava online i na Entrio prodajnim mjestima

Lokacija

Boogaloo Club, Ul. Grada Vukovara 68, Zagreb

Upute

Sorry, ne mogu pronaći rutu!

Uvezi u Google kalendar