Zagreb Burger Fest RujanRuj 10 2021 12:00 - RujanRuj 19 2021 23:55
DJ's Chill & ThrillFestivaliGastro

Šesto izdanje Zagrebačkog festivala burgera, ovoga puta na Trgu dr. Franje Tuđmana, od 10. do 19 rujna. Devet ugostitelja s bogatom ponudom burgera & tri bara s osvježavajućim koktelima, pivom i vinom.

Burgere okreću jake zagrebačke snage: El Toro, The Burger Bar, BBQ Hot Yard i Brewbites, iz Dalmacije stižu šibenski Festina Lente i dubrovački Guloso, iz Varaždinskih Toplica dolazi višestruko nagrađivana Reshetka International, a svoje će nove okuse predstaviti i Mate Janković s Institutom za burgere i Ivan Pažanin sa Chef’s Burger by Ivan Pažanin. Prtipremite se na puno novih okusa i kombinacija!

DJ LineUp: Stanko Bondža, Ozren Kanceljak, William Collins, Neno Martinović, DJ.P., Phat P. & Bizo, Rea, Babilonska i Kiki B., Škrinjica

Uvezi u Google kalendar
  • Raspored
  • Gosti
Ruj 10 18:00
DJ Stanko Bondža
Ruj 11 18:00
DJ Ozren Kanceljak
Ruj 12 18:00
DJ William Collins
Ruj 13 18:00
DJ Neno Martinović
Ruj 14 18:00
DJ: P.
Ruj 15 18:00
Phat P. & Bizzo
Ruj 16 18:00
Rea
Ruj 17 18:00
Babilonska i Kiki B
Ruj 18 18:00
Škrinjica
Ruj 19 18:00
William Collins

BBQ Hot Yard

BBQ Hot Yard je projekt tima koji je pokrenuo VolimLjuto.com i SpicyDays.com, a glavni “krivac” i BBQ chef je Davor Šušković.

BREWBITES

Brewbites iz Gajeve 10 predstavlja svoju ponudu inspiriranu klasičnim američkim burgerima.

BURGER BAR ZAGREB

Burger Bar iz novozagrebačke Avenije Dubrovnik dolazi predstaviti svoje burgere od odležane junetine. Po defaultu - medium rare!

CHEF’S BURGER BY IVAN PAŽANIN

CHEF’S BURGER BY IVAN PAŽANIN

Dobro znani Ivan Pažanin prošle je godine predstavio svoj liniju burgera s potpisom vrhunskog chefa. Nastavak slijedi i na ovogodišnjem burger festu!

EL TORO

El Toro Burgers, burgeri s vrhunskim namirnicama.

FESTINA LENTE

Festina Lente žuri polako iz Šibenika predstaviti Zagrebu svoje brutalne burgere.

GULOSO

Guloso je food bar iz Dubrovnika koji obećava savršen izbor hamburgera od domaće svinjetine s ukusnim krumpirićima od tartufa.

MATE JANKOVIĆ & INSTITUT ZA BURGERE

Institut Mate Jankovića je lani je predstavio The Good, The Bad & The Ugly burgere različite ljutine. Valja provjerti ima li ove godine i nešto novo.

RESHETKA INTERNATIONAL

Po izboru publike treće mjesto 2018, prvo mjesto 2019. za burger "Stari moj" i drugo za Divljeg Đuru. Kaj više treba reć za ove Varaždince?